Please visit www.hammerfistclan.com - you are currently viewing archived forums.

Due to the continual forum screw ups by our hosts over at forumotion.com we're moving to more secure forums. We own our new forums, hosted on our own server. Never again will rely on the incompetence of others when it comes to our community! Please visit this thread here: http://hammerfistclan.com/forum/showthread.php?t=21829

    DX10 issues

    Share
    avatar
    Constara
    Forum Camper Elite
    Forum Camper Elite

    Female
    Number of posts : 388
    Age : 31
    Location : Buffalo, NY

    <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Donation(s) of $5 or greater."> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Forum Camper"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Frequent Commentator"> <img src="http://www.pixaloop.com/images/pillager.jpg" TITLE="Pillager - earned booty pillaging! [Ikariam]">
    Hammerfist games : LOTRO/King's Age
    Exerience Points : 82334
    Registration date : 2008-10-21


    Character sheet
    Forum Class: Dwarf
    Health:
    200/200  (200/200)
    Mana:
    200/200  (200/200)

    DX10 issues

    Post by Constara on Mon Jan 05, 2009 3:04 pm

    Does anybody else have problems running DirectX10 in LOTRO? I have a 8800GTX and this is the first time I'm using Vista.

    It runs fine for a while but then sometimes I will get these little squiggly lines in the pavement (lol not sure how else to describe it). It's like a graphical glitch and it takes place in multiple spots on the ground. After a restart of the game client it looks normal again. It's just a little annoying that's all.

    I run the game at Ultra High settings if that matters.
    avatar
    Kahan
    Forum Imperial
    Forum Imperial

    Male
    Number of posts : 796
    Age : 38
    Location : Charlotte, NC
    <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Founding Member of a Hammerfist MMO"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Forum Camper "> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Stabby McStabberton"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Frequent Commentator"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Clan Ambassador - 2008 "> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="4 months or more as a member"> <img src="http://www.pixaloop.com/images/pillager.jpg" TITLE="Pillager - earned booty pillaging! [Ikariam]"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Donation(s) of $5 or greater.">
    Hammerfist games : WAR
    Exerience Points : 83803
    Registration date : 2008-08-20

    Re: DX10 issues

    Post by Kahan on Mon Jan 05, 2009 4:23 pm

    krazykchan wrote:Does anybody else have problems running DirectX10 in LOTRO? I have a 8800GTX and this is the first time I'm using Vista.

    It runs fine for a while but then sometimes I will get these little squiggly lines in the pavement (lol not sure how else to describe it). It's like a graphical glitch and it takes place in multiple spots on the ground. After a restart of the game client it looks normal again. It's just a little annoying that's all.

    I run the game at Ultra High settings if that matters.

    I've tried it a few times myself and have just stopped worrying about it. I have an ATI 4850 and multiple other kickin' computer things and I have always had problems with running the game in 10. The game wasn't coded for 10. Was actually coded for 9. 10 ability didn't come out for a while and they still don't have it right. And I play crysis and farcry 2 with no issues and both those use 10 like champs.


    _________________

    avatar
    Alanras
    Forum Camper
    Forum Camper

    Male
    Number of posts : 317
    Age : 43
    Location : Salt Lake City, UT

    <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Frequent Commentator"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Donation(s) of $5 or greater."> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Forum Camper"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="4 months or more as a member">
    Hammerfist games : LOTRO, SWTOR
    Exerience Points : 83575
    Registration date : 2008-09-01


    Character sheet
    Forum Class: Super Troll
    Health:
    700/700  (700/700)
    Mana:
    600/600  (600/600)

    Re: DX10 issues

    Post by Alanras on Mon Jan 05, 2009 7:49 pm

    I run in DX-10 on an 8800GT with no issues at all but I run with a mix of high and very high graphics.


    _________________


    avatar
    Constara
    Forum Camper Elite
    Forum Camper Elite

    Female
    Number of posts : 388
    Age : 31
    Location : Buffalo, NY

    <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Donation(s) of $5 or greater."> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Forum Camper"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Frequent Commentator"> <img src="http://www.pixaloop.com/images/pillager.jpg" TITLE="Pillager - earned booty pillaging! [Ikariam]">
    Hammerfist games : LOTRO/King's Age
    Exerience Points : 82334
    Registration date : 2008-10-21


    Character sheet
    Forum Class: Dwarf
    Health:
    200/200  (200/200)
    Mana:
    200/200  (200/200)

    Re: DX10 issues

    Post by Constara on Tue Jan 06, 2009 5:19 am

    Alanras wrote:I run in DX-10 on an 8800GT with no issues at all but I run with a mix of high and very high graphics.

    I tried mixing up the graphics settings too. It only delays it for a bit lol. My fiance says it's because my card is old and only has 320 MB instead of 512MB for memory. But I also use 512MB from my system memory using RivaTuner. I'll try to tweak it more a bit later.
    avatar
    Alanras
    Forum Camper
    Forum Camper

    Male
    Number of posts : 317
    Age : 43
    Location : Salt Lake City, UT

    <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Frequent Commentator"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Donation(s) of $5 or greater."> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Forum Camper"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="4 months or more as a member">
    Hammerfist games : LOTRO, SWTOR
    Exerience Points : 83575
    Registration date : 2008-09-01


    Character sheet
    Forum Class: Super Troll
    Health:
    700/700  (700/700)
    Mana:
    600/600  (600/600)

    Re: DX10 issues

    Post by Alanras on Tue Jan 06, 2009 9:48 am

    krazykchan wrote:
    Alanras wrote:I run in DX-10 on an 8800GT with no issues at all but I run with a mix of high and very high graphics.

    I tried mixing up the graphics settings too. It only delays it for a bit lol. My fiance says it's because my card is old and only has 320 MB instead of 512MB for memory. But I also use 512MB from my system memory using RivaTuner. I'll try to tweak it more a bit later.


    Hmm, my card is a 512 mb card. But yours has a better GPU. Interesting.


    _________________


    avatar
    Constara
    Forum Camper Elite
    Forum Camper Elite

    Female
    Number of posts : 388
    Age : 31
    Location : Buffalo, NY

    <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Donation(s) of $5 or greater."> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Forum Camper"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Frequent Commentator"> <img src="http://www.pixaloop.com/images/pillager.jpg" TITLE="Pillager - earned booty pillaging! [Ikariam]">
    Hammerfist games : LOTRO/King's Age
    Exerience Points : 82334
    Registration date : 2008-10-21


    Character sheet
    Forum Class: Dwarf
    Health:
    200/200  (200/200)
    Mana:
    200/200  (200/200)

    Re: DX10 issues

    Post by Constara on Wed Jan 07, 2009 12:49 pm

    Alanras wrote:
    Hmm, my card is a 512 mb card. But yours has a better GPU. Interesting.

    The fiance says it's because that memory actually matters more than the GPU. It's a hand me down from him so I can't complain. Razz

    I was just wondering if there was a quick fix. drunken
    avatar
    Galwyn
    Puny Poster
    Puny Poster

    Male
    Number of posts : 23
    Age : 54
    Location : Murfreesboro, TN

    Exerience Points : 80600
    Registration date : 2008-12-25

    Re: DX10 issues

    Post by Galwyn on Tue Jan 13, 2009 6:45 pm

    I am actually running two cards with a gig, I get them I turned off shadows and they went away. I am sure they have some optimization to do but other than that it runs smooth.

    Galwyn
    avatar
    Brakkish
    Ascended 3000+

    Male
    Number of posts : 3753
    Age : 45
    Location : AZ

    Hammerfist games : Currently Ikariam, King's Age
    Exerience Points : 88854
    Registration date : 2008-02-12


    Character sheet
    Forum Class: Spambot
    Health:
    1000/1200  (1000/1200)
    Mana:
    600/1200  (600/1200)

    Re: DX10 issues

    Post by Brakkish on Wed Jan 14, 2009 10:30 am

    *bump* (didn't want the topic to get lost after the move to our tech area)

    avatar
    Constara
    Forum Camper Elite
    Forum Camper Elite

    Female
    Number of posts : 388
    Age : 31
    Location : Buffalo, NY

    <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Donation(s) of $5 or greater."> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Forum Camper"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Frequent Commentator"> <img src="http://www.pixaloop.com/images/pillager.jpg" TITLE="Pillager - earned booty pillaging! [Ikariam]">
    Hammerfist games : LOTRO/King's Age
    Exerience Points : 82334
    Registration date : 2008-10-21


    Character sheet
    Forum Class: Dwarf
    Health:
    200/200  (200/200)
    Mana:
    200/200  (200/200)

    Re: DX10 issues

    Post by Constara on Wed Jan 14, 2009 10:44 am

    Brakkish wrote:*bump* (didn't want the topic to get lost after the move to our tech area)

    Thanks for fixing my forum name! Thumbs Up
    avatar
    Brakkish
    Ascended 3000+

    Male
    Number of posts : 3753
    Age : 45
    Location : AZ

    Hammerfist games : Currently Ikariam, King's Age
    Exerience Points : 88854
    Registration date : 2008-02-12


    Character sheet
    Forum Class: Spambot
    Health:
    1000/1200  (1000/1200)
    Mana:
    600/1200  (600/1200)

    Re: DX10 issues

    Post by Brakkish on Wed Jan 14, 2009 10:51 am

    No problem at all, you're welcome king

    avatar
    Mpire
    Forum Camper Elite
    Forum Camper Elite

    Male
    Number of posts : 421
    Age : 43
    Location : Columbia, SC


    Hammerfist games : LOTRO / Ikariam / Kingsage / Katsuro
    Exerience Points : 83613
    Registration date : 2008-09-03


    Character sheet
    Forum Class: Super Troll
    Health:
    200000/200000  (200000/200000)
    Mana:
    2/2  (2/2)

    Re: DX10 issues

    Post by Mpire on Fri Jan 16, 2009 7:53 am

    Actually The GPU is most important more so then RAM on the card. The GPU is what determines pipelines and texture addressing. System ram is more important then video ram actually. Heresa break down of the 88xx series:


    Form Factor 8800 GTX 8800 GTS 8800 GT 8600 GTS
    Stream Processors 128 96 112 32
    Texture Address / Filtering 32 / 64 24 / 48 56 / 56 16 / 16
    ROPs 24 20 16 8
    Core Clock 575MHz 500MHz 600MHz 675MHz
    Shader Clock 1.35GHz 1.2GHz 1.5GHz 1.45GHz
    Memory Clock 1.8GHz 1.6GHz 1.8GHz 2.0GHz
    Memory Bus Width 384-bit 320-bit 256-bit 128-bit
    Frame Buffer 768MB 640MB / 320MB 512MB / 256MB 256MB
    Transistor Count 681M 681M 754M 289M
    Manufacturing Process TSMC 90nm TSMC 90nm TSMC 65nm TSMC 80nm
    Course these are reference points that dont include OC'd cards but the specs on pipelines and shaders processors is what brings the framerates. I run 2x 8800GT's. From 8800GT on up they used the G92 GPU which uses DX10 features (where applicable)
    avatar
    Constara
    Forum Camper Elite
    Forum Camper Elite

    Female
    Number of posts : 388
    Age : 31
    Location : Buffalo, NY

    <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Donation(s) of $5 or greater."> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Forum Camper"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Frequent Commentator"> <img src="http://www.pixaloop.com/images/pillager.jpg" TITLE="Pillager - earned booty pillaging! [Ikariam]">
    Hammerfist games : LOTRO/King's Age
    Exerience Points : 82334
    Registration date : 2008-10-21


    Character sheet
    Forum Class: Dwarf
    Health:
    200/200  (200/200)
    Mana:
    200/200  (200/200)

    Re: DX10 issues

    Post by Constara on Fri Jan 16, 2009 7:59 am

    Mpire wrote:Actually The GPU is most important more so then RAM on the card. The GPU is what determines pipelines and texture addressing. System ram is more important then video ram actually. Heresa break down of the 88xx series:


    Form Factor 8800 GTX 8800 GTS 8800 GT 8600 GTS
    Stream Processors 128 96 112 32
    Texture Address / Filtering 32 / 64 24 / 48 56 / 56 16 / 16
    ROPs 24 20 16 8
    Core Clock 575MHz 500MHz 600MHz 675MHz
    Shader Clock 1.35GHz 1.2GHz 1.5GHz 1.45GHz
    Memory Clock 1.8GHz 1.6GHz 1.8GHz 2.0GHz
    Memory Bus Width 384-bit 320-bit 256-bit 128-bit
    Frame Buffer 768MB 640MB / 320MB 512MB / 256MB 256MB
    Transistor Count 681M 681M 754M 289M
    Manufacturing Process TSMC 90nm TSMC 90nm TSMC 65nm TSMC 80nm
    Course these are reference points that dont include OC'd cards but the specs on pipelines and shaders processors is what brings the framerates. I run 2x 8800GT's. From 8800GT on up they used the G92 GPU which uses DX10 features (where applicable)
    Hmmm I wonder why I still can't run LOTRO in DX10 without graphical glitches then. Maybe I need another card for SLI. XD

    EDIT: I just double checked and it turns out that I have the 8800 GTS instead of the GTX. That was a stupid purchase. Why did he buy that one? Ugh...nvm
    avatar
    Mpire
    Forum Camper Elite
    Forum Camper Elite

    Male
    Number of posts : 421
    Age : 43
    Location : Columbia, SC


    Hammerfist games : LOTRO / Ikariam / Kingsage / Katsuro
    Exerience Points : 83613
    Registration date : 2008-09-03


    Character sheet
    Forum Class: Super Troll
    Health:
    200000/200000  (200000/200000)
    Mana:
    2/2  (2/2)

    Re: DX10 issues

    Post by Mpire on Fri Jan 16, 2009 8:24 am

    Well they still are good cards and i think the GTS actually came out before the GT. I know it sounds weird but i think i read that somewhere when i got my card. I run a "not as well know brand" Palit brand GT. Theres a tool called GPU-Z thats a simple executable file that will give you all the info on your card. Im sure a 2nd GTS would kick it up a notch i think they are getting pretty inexpensive now. May even browse the Nvida forums or OC forums to see if you can unlock pipelines and shaders. Alot if the time they will use the same GPU just the soft bios on the video card tells it the card only has 96 pipes vs 112. A simple bios flash..bam new card. I dont usually advise this unless you have a back up card b/c just like flashing anything...shit happens and it sucks clown
    avatar
    Paranoia
    Forum Imperial
    Forum Imperial

    Male
    Number of posts : 910
    Age : 37
    Location : Wichita Falls, Texas


    Hammerfist games : Ikariam, Kings Age
    Exerience Points : 83537
    Registration date : 2008-08-31


    Character sheet
    Forum Class: Super Troll
    Health:
    666/666  (666/666)
    Mana:
    666/666  (666/666)

    Re: DX10 issues

    Post by Paranoia on Fri Jan 16, 2009 8:41 am

    Get you one of these and you will be good to go....

    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121291


    _________________
    avatar
    Mpire
    Forum Camper Elite
    Forum Camper Elite

    Male
    Number of posts : 421
    Age : 43
    Location : Columbia, SC


    Hammerfist games : LOTRO / Ikariam / Kingsage / Katsuro
    Exerience Points : 83613
    Registration date : 2008-09-03


    Character sheet
    Forum Class: Super Troll
    Health:
    200000/200000  (200000/200000)
    Mana:
    2/2  (2/2)

    Re: DX10 issues

    Post by Mpire on Fri Jan 16, 2009 11:14 am

    Does a ATI card work on a Nvidia chipset? I really never mixed and matched. I know VIA,Intel worked both ways, SiS dont get me started they dont work with nutten, always wondered if an ATI card would work with a nvidia chipset lol.

    Uhh guess we need to find out what chipset you have on your Mobo
    avatar
    Constara
    Forum Camper Elite
    Forum Camper Elite

    Female
    Number of posts : 388
    Age : 31
    Location : Buffalo, NY

    <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Donation(s) of $5 or greater."> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Forum Camper"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Frequent Commentator"> <img src="http://www.pixaloop.com/images/pillager.jpg" TITLE="Pillager - earned booty pillaging! [Ikariam]">
    Hammerfist games : LOTRO/King's Age
    Exerience Points : 82334
    Registration date : 2008-10-21


    Character sheet
    Forum Class: Dwarf
    Health:
    200/200  (200/200)
    Mana:
    200/200  (200/200)

    Re: DX10 issues

    Post by Constara on Fri Jan 16, 2009 11:18 am

    Paranoia wrote:Get you one of these and you will be good to go....

    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121291

    Sure! Let me go pull the money out of my imaginary paycheck. affraid lol

    J/k - That would be awesome. Twisted Evil

    *Haven't started looking for another job yet because I am not sure how hard my classes are going to be this semester.
    avatar
    Constara
    Forum Camper Elite
    Forum Camper Elite

    Female
    Number of posts : 388
    Age : 31
    Location : Buffalo, NY

    <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Donation(s) of $5 or greater."> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Forum Camper"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Frequent Commentator"> <img src="http://www.pixaloop.com/images/pillager.jpg" TITLE="Pillager - earned booty pillaging! [Ikariam]">
    Hammerfist games : LOTRO/King's Age
    Exerience Points : 82334
    Registration date : 2008-10-21


    Character sheet
    Forum Class: Dwarf
    Health:
    200/200  (200/200)
    Mana:
    200/200  (200/200)

    Re: DX10 issues

    Post by Constara on Fri Jan 16, 2009 11:23 am

    Mpire wrote:Does a ATI card work on a Nvidia chipset? I really never mixed and matched. I know VIA,Intel worked both ways, SiS dont get me started they dont work with nutten, always wondered if an ATI card would work with a nvidia chipset lol.

    Uhh guess we need to find out what chipset you have on your Mobo

    Like I said, no job = no paycheck. Plus, I forgot what the fiance has in his system but if that card that Paranoia listed up above is better than what he has...well...let's just say he won't let that happen. lol I guess I have to let him have something for himself. Razz


    Last edited by Constara on Fri Jan 16, 2009 11:55 am; edited 1 time in total
    avatar
    Paranoia
    Forum Imperial
    Forum Imperial

    Male
    Number of posts : 910
    Age : 37
    Location : Wichita Falls, Texas


    Hammerfist games : Ikariam, Kings Age
    Exerience Points : 83537
    Registration date : 2008-08-31


    Character sheet
    Forum Class: Super Troll
    Health:
    666/666  (666/666)
    Mana:
    666/666  (666/666)

    Re: DX10 issues

    Post by Paranoia on Fri Jan 16, 2009 11:50 am

    Does a ATI card work on a Nvidia chipset?

    This does work.....I will link you to my pc build ....

    http://hammerfistclan.darkbb.com/tech-n-spec-f32/my-new-pc-build-part-by-part-t4092.htm


    My MOBO is Nvidia...Tri SLI..but i use the ATI card...and it is Beastly...only one card needed...! WAR runs smooth on max settings even during Keep Raids.


    _________________
    avatar
    Ulfaro
    Wild MILF Hunter
    Wild MILF Hunter

    Male
    Number of posts : 1401
    Age : 48
    Location : [97:3]

    <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="1000th post mark!"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Founding Member of a Hammerfist MMO"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Frequent Commentator"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Forum Camper "> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Jester Award"> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Clan Ambassador - 2008 "> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Say it with a picture. Photo opportunist."> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="Donation(s) of $5 or greater."> <img src="http://illiweb.com/fa/pbucket.gif" TITLE="4 months or more as a member"><img src="http://www.pixaloop.com/images/pillager.jpg" TITLE="Pillager - earned booty pillaging! [Ikariam]">
    Hammerfist games : Ikariam
    Exerience Points : 83966
    Registration date : 2008-08-15


    Character sheet
    Forum Class: Orc
    Health:
    1/2  (1/2)
    Mana:
    1/2  (1/2)

    Re: DX10 issues

    Post by Ulfaro on Fri Jan 16, 2009 1:48 pm

    I believe it's the Crossfire (ATI's SLI version) that won't work on the Nvidia chipset...you need the Crossfire chipset.

    However, this will be changing in the new gen mobos.


    _________________



    avatar
    Mpire
    Forum Camper Elite
    Forum Camper Elite

    Male
    Number of posts : 421
    Age : 43
    Location : Columbia, SC


    Hammerfist games : LOTRO / Ikariam / Kingsage / Katsuro
    Exerience Points : 83613
    Registration date : 2008-09-03


    Character sheet
    Forum Class: Super Troll
    Health:
    200000/200000  (200000/200000)
    Mana:
    2/2  (2/2)

    Re: DX10 issues

    Post by Mpire on Fri Jan 16, 2009 1:52 pm

    Paranoia wrote:
    Does a ATI card work on a Nvidia chipset?

    This does work.....I will link you to my pc build ....

    http://hammerfistclan.darkbb.com/tech-n-spec-f32/my-new-pc-build-part-by-part-t4092.htm


    My MOBO is Nvidia...Tri SLI..but i use the ATI card...and it is Beastly...only one card needed...! WAR runs smooth on max settings even during Keep Raids.

    Yeah i saw you had the 780i right? I got the 680i hehe. The 8800GT dont seem to TRI-SLI from what i read anyway. I was actually wondering is ATI's Crossfire would work on a Nvidia chipset board for SLI. From what i read it does just needs a work around driver or something.
    avatar
    Paranoia
    Forum Imperial
    Forum Imperial

    Male
    Number of posts : 910
    Age : 37
    Location : Wichita Falls, Texas


    Hammerfist games : Ikariam, Kings Age
    Exerience Points : 83537
    Registration date : 2008-08-31


    Character sheet
    Forum Class: Super Troll
    Health:
    666/666  (666/666)
    Mana:
    666/666  (666/666)

    Re: DX10 issues

    Post by Paranoia on Fri Jan 16, 2009 2:52 pm

    I was actually wondering is ATI's Crossfire would work on a Nvidia
    chipset board for SLI. From what i read it does just needs a work
    around driver or something.

    that iam not sure of...but if you have one of these cards that is all you really need...


    _________________

    Sponsored content

    Re: DX10 issues

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue Oct 24, 2017 3:35 am